Intro Indoor evenement

In de winterperiode (van oktober tot maart) verleggen we het accent naar het indoormodelvliegen. We vliegen dan met erg lichte radiografisch bestuurde modelvliegtuigen in een sporthal. We doen dat gemiddeld 1 keer per maand in Apeldoorn of in Twello.

Een enkele keer gaan we ook met enkele leden naar andere verenigingen toe om indoor te vliegen  

In de winter periode wordt er ook regelmatig in het clubhuis gebouwd. Het blijkt in een behoefte te voorzien om dan de kennis van de meest ervaren piloten te kunnen benutten. Het valt immers nog niet mee om een indoor kist erg licht en erg recht en dus goed vliegend te bouwen. Met wat hulp gaat dat overigens prima.   

Omdat we voor het indoorvliegen een Sporthal nodig hebben zijn daar vrij hoge kosten mee gemoeid. Daarom moeten we aan de deelnemers wel een eigen bijdrage vragen. Dat kan wat goedkoper als je voor het hele winterseizoen (6 x) inschrijft. 

Omdat Apeldoorn ook een van de 4 landelijke wedstrijd dagen verzorgt, hebben we een aantal mensen die specifiek onze indooractiviteiten financieel sponsoren. 

Op de site vind je overzichten van de vliegdata. Als je mee wilt doen kun je een mailtje sturen naar indoor.armc@gmail.com.